CEI

Regjistrohu

Metodologji shitje

Doni të njihni më mirë konsumatorin tuaj dhe ta bëni atë të kthehet sërish në dyqan? Ndiqni tani trajnimin mbi shitjet dhe mësoni teknikat e njohjes së mendjes konsumatore dhe sesi të silleni me ta.

31/12/1969

1 ditë

Trainer: Rezart Prifti

active

Aftësi Komunikimi

Doni të zhvilloni aftësitë tuaja të komunikimit por nuk dini nga t'ia nisni? Zhvilloni aftësitë tuaja tani, duke u bërë pjesë të këtij trajnimi.

31/12/1969

1 ditë

Trainer: Rezart Prifti

active

Komunikimi në Publik

Mësoni sesi të jeni një folës publik i cili tërheq vemendjen e audiencës!

31/12/1969

1 ditë

Trainer: Rezart Prifti

active